De vleesgerechten van Bistro Panhard zijn om duimen en vingers bij af te likken. We verwerken meer dan zeventien soorten vlees in smaakvolle maaltijden. Daarnaast bieden we enkele visgerechten, vegetarische alternatieven en wisselende suggesties aan. Aangezien we uitsluitend de beste ingrediënten gebruiken en alle gangen dagvers bereiden, komt u gegarandeerd terug!
Onze keuken is op dinsdag, donderdag en vrijdag geopend van 12.00 uur tot 13.30 uur en van 17.30 uur tot 21.30 uur. Op woensdag, zaterdag en zondag is die open van 17.30 uur tot 21.30 uur. Opdat u zeker zou zijn van een plaatsje, kan u vooraf online reserveren – ook voor grotere groepen is dat mogelijk. Bij groepen vanaf acht personen vragen we u wel om de keuze tot vier verschillende gerechten per gang te beperken.
Op vrijdag, zaterdag en zondag organiseren we een takeawayservice. Gerechten bestellen kan telefonisch via 0492 77 04 32 (Talischa) of via 0479 15 49 65 (Bert) van dinsdag tot vrijdag. Gelieve uw bestelling minstens twee dagen op voorhand door te geven en ons voor groepen vanaf zes personen minstens één week op voorhand in te lichten. De gerechten afhalen kan telkens tussen 12.00 uur en 14.00 uur en tussen 16.30 uur en 17.00 uur. Tot slot kan u bij ons een privélunch of –diner aanvragen door ons een seintje te geven op het e-mailadres info@panhardkontich.be.
Een mix van overheerlijke tapas om te delen.
Al onze vleesgerechten serveren we met een saus, aardappelgerecht en groenten naar keuze.
Simmenthalrunderen zijn slachtrijp na minstens drie jaar en moeten in die periode tweemaal gekalfd hebben. De langzame kweekmethode geeft het vlees een zeer fijne structuur en een mooie vetdooradering.
Blonde d’Aquitaine is een Zuid-Frans vleesras dat mager vlees met een laag cholesterolgehalte oplevert.
Black Angus-runderen zijn dieren die meermaals gekalfd hebben. Hun malse vlees is sterk dooraderd met vet. Dat vet smelt weg bij het bakken en geeft een heerlijke smaak af.
Hereford is een van de beste en gezondste vleessoorten. Het vlees heeft een fijne en zeer zachte smaak.
Aberdeen Angus is vlees van hoogstaande kwaliteit. De runderen grazen in gebieden waar een grote variëteit aan kruiden en grassoorten te vinden is.
Wie niet uit ons topvlees kan kiezen, kan diverse soorten combineren. U kan de formule aanvragen vanaf vier personen.
* elke zondag ribbetjes à volonté
liefst op voorhand bestellen bij uw reservatie
Al onze hoofdgerechten worden met saus, garnituur en een aardappelbereiding naar keuze geserveerd. Als u een extra bijgerecht wenst, rekenen wij daarvoor € 4,50 aan.
Op vrijdag, zaterdag en zondag organiseren we een takeawayservice. Gerechten bestellen kan telefonisch via 0492 77 04 32 (Talischa) of via 0479 15 49 65 (Bert) van dinsdag tot vrijdag.
Gelieve uw bestelling minstens twee dagen op voorhand door te geven en ons voor groepen vanaf zes personen minstens één week op voorhand in te lichten. De gerechten afhalen kan telkens tussen 12.00 uur en 14.00 uur en tussen 16.30 uur en 17.00 uur.
Alle vleesgerechten zijn inclusief één aardappelgerecht, één sausje en één slaatje.
Bij Bistro Panhard in Kontich zit u goed voor een malse steak of ribbetjes à volonté. Ons vleesrestaurant zal u ongetwijfeld weten te verrassen!
Bij Bistro Panhard in Kontich zit u goed voor een malse steak of ribbetjes à volonté. Ons vleesrestaurant zal u ongetwijfeld weten te verrassen!