Blader door onze kaart

Onze kok kiest met grote aandacht voor dagverse producten en vlees van uitmuntende kwaliteit. We hebben echter voor elk wat wils! Heeft u vragen, bepaalde wensen of zijn er zaken waar wij rekening moeten mee houden, geef ze dan zeker door. Wij doen onze uiterste best hier zoveel mogelijk aan tegemoet te komen. Vraag zeker naar onze allergenenkaart indien u intoleranties of allergieën heeft.

Onze kaart

APERO

Cava6.50
Martini wit/rood /Fierro5.50
Porto wit/rood/Sherry5.50
Campari Tonic/orange8.00
Kirr/Kirr Royale6.50/7.50
Pineau de Charentes6.50
Ricard7.50
Gin Tonic Panhard13.00
Hendricks Gin Tonic14.00
Aperol9.50
Havanna bruin8.00
Alcoholvrij
Virgin Mojito4.50
Crodino5.50
Virgin Gin Tonic12.50

APERO FINGERFOOD

Scampi Fritti oriëntal style7.50
Garnaalballetjes met dipsausje8.50
Traag gegaarde en gemarineerde kippenboutjes8.50
Carpaccio Roll ‘New Style’9.50
Patatas Bravas ‘spiced’8.50
Varkensspiesje met een lak van de chef9.50
Spiesje van Haloumi en kerstomaatjes9.50
3 hammen (Iberico/Serrano Reserva/Ganda)12.50
Luxe bordje Panhard
Een mix van overheerlijke tapas ‘to share’
25.00

VOORGERECHTEN

Kaaskroket (2 stuks)15.50
Garnaalkroket ( 2 stuks)17.50
Duo van kroketjes16.50
Vers gesneden rundscarpaccio18.50
Scampi Diabolo18.50
Scampi Look18.50
Tartaar van ‘visje’(120gr)20.00

VLEESKAART

Simmenthal Oostenrijk

De runderen zijn slachtrijp na minstens 3 jaar, ze moeten 2 maal gekalverd hebben. Door deze langzame kweekmethode heeft dit vlees een zeer fijne structuur en mooie vetdooradering.

Dunne lende Lady’s cut (+ 250 gr)30.50
Dunne lende Gentlemen’s cut ( + 350 gr )37.00
Ossenhaas (+ 250 gr)38.00
Blonde d’Aquitane Frankrijk
Zuid-Frans vleesras, mager vleesras en laag van cholesterolgehalte
Visje steak Lady’s cut (+ 180 gr)27.00
Visje steak Gentlemen’s cut (+ 250 gr)31.00
Visje steak Gentlemen’s cut (+ 375 gr)36.00
Handgesneden tartaar van Visje (+180 gr)26.50
Black Angus Wexford Ierland
Een selectie van iets rijpere runderen die meermaals gekalverd hebben. Het vlees is sterk dooraderd met vet, dit smelt weg tijdens het bakken en zorgt voor malsheid en smaak.
Kogel steak Lady’s cut (+ 180 gr)27.00
Kogel steak Gentlemen’s cut (+ 250 gr)30.00
Kogel steak Gentlemen’s cut (+ 375 gr)36.00
Dunne lende (+ 350 gr)37.00
Handgesneden tartaar (+180 gr)25.00
Hamburger ‘van de chef met cheddarsaus27.00
Hereford Ierland
Dit is 1 van de beste en gezondste vleessoorten van zijn soort. Het heeft een fijne en zeer zachte smaak.
Dunne lende ( + 350 gr )37.00
Tagliata (+ 250 gr)36.50
Black Angus Argentinië
Rib Eye graangevoederd (+ 250gr)39.50
Aberdeen Angus Schotland
Een zeer uitzonderlijke kwaliteit van vlees. De runderen grazen in gebieden waar een grote variëteit aan kruiden en grassoorten te vinden zijn.
Picanha (staartstuk) (+ 250 gr)38.00
Paard Canada
Ossenhaas Lady’s cut (+ 180 gr)33.00
Ossenhaas Gentlemen’s cut (+ 250 gr)39.50

ANDERE VLEESGERECHTEN

Stoofvlees ‘Panhard’23.50
Traag gegaarde gelakte varkensribben26.00
ELKE ZONDAG ‘RIBBETJES à VOLONTE
Gebakken Kalfslever, ajuin-portosaus
liefst op voorhand bestelllen bij reservatie
24.00

VISGERECHTEN

Gamba’s a la plancha( 6 stuks)31.00
Scampi look, room of boter (8 stuks)27.50

VEGGIE GERECHTEN

Portobello’steak’ met rucolaslaatje25.00
Veggieburger van de chef24.00

PASTAGERECHTEN

Pasta gegrilde groenten, haloumi20.00
Pasta Scampi diabolo26.00
Pasta Kip en gegrilde groenten25.00

BIJGERECHTEN

Al onze hoofdgerechten worden geserveerd met saus, garnituur en aardappelbereiding naar keuze. Wenst u een extra bijgerecht, rekenen wij hiervoor 4.50 euro aan.

Aardappelbereidingen
Verse frietjespuree met sjalot en piment
Gratin Dauphinoiskroketten
Groenten
Gemengd fris slaatjeWitloofsla met mayonaise
Gebakken witloofWarme groenten
gebakken paddenstoelen met look en peterselie
Sauzen
groene peperchampignon
verse béarnaisenatuur
roquefortblackwell
extra mayonaise1.00

DESSERT

Vanille ijs, warme chocoladesaus9.50
Vanille ijs, advokaat11.50
Cafe Glacé met Bailey’s9.50
Kolonel (Citroensorbet/wodka)11.50
Crême Brülée9.50
Chocomousse9.50
Moelleux11.50
‘TO SHARE van de chef’ Laat je verrassen!12.00
Koffie /Thee ‘ Deluxe ‘ ( voor de goesting)8.00

WARME DRANKEN

Koffie/déca3.50
Cappucino4.00
Latté Macchiato4.50
Italian Coffee11.50
French Coffee11.50
Irish Coffee11.50
Thee3.00

DIGESTIEVEN

Amaretto6.00
Baileys6.00
Cognac7.00
Calvados8.50
Whiskey7.00
Whisky Talisker8.50
Vodka7.00
Limoncello, huisgemaakt8.00
Elixir d’Anvers6.00
Kruide Baggâh, Huis Van Kleef7.50

Wijn

Huiswijn witglas5.00
Karaf15.50
Fles24.00
Huiswijn roséglas5.00
Karaf15.50
Fles24.00
Huiswijn roodglas5.00
Karaf15.50
Fles24.00
Suggestie witglas6.00
Karaf18.00
Fles28.00
Suggestie roodglas6.00
Karaf18.00
Fles28.00

FRISDRANKEN

Bruiswater 25cl2.80
Bruiswater 50 cl5.00
Plat water 25cl2.80
Plat water 50 cl5.00
Pepsi Cola/Max3.00
Val Orange3.00
Tonic4.00
Ice Tea4.00
Fruitsap3.50
Appelsap3.50

BIEREN

Primus3.00
Tongerlo Blond4.20
Tongerlo Bruin4.20
Tongerlo Triple4.50
Duvel4.70
Triple d’Anvers4.70
Stella 0.03.00
Star 0.43.50

MEAT for dinner

Onze keuken is geopend van dinsdag tot zondag van 17u30 tot 21u30

Private MEATing

U kan in Panhard ook uw eigen privé lunch of diner organiseren. Neem contact op met Talischa of Tom om uw wensen te bespreken info@panhardkontich.be

Ribbekes à volonté

Elke zondagavond kan u bij ons terecht voor heerlijke ribbekes à volonté!

KINDERKAART (<12jr)

Curryworst(2) met frietjes12.00
Kippenuggets met frietjes12.00
Pasta Kip13.00
Kindersteak (+ 100 gr)16.00
Hamburger met broodje15.50
Kids mix (steak/kip/curryworst)16.00
Ribbekes14.00

TAKE AWAY

Thuis genieten van onze heerlijke gerechten? Dat kan nu ook op vrijdag, zaterdag en zondag. Telkens afhalen tussen 12u en 14u en tussen 16u30 en 17u

Bestellen doe je telefonisch op 0492 77 04 32 (Talischa) of 0489 85 23 23 (Wacim), dit van dinsdag tot vrijdag en ten minste 2 dagen op voorhand. Bij Take Away voor meer dan 6 personen ten minste 1 week op voorhand bestellen.

VOORGERECHTEN
Italiaanse ham (3 versch.) (2p) 10.00
Charcutterieschotel (2p) 12.00
VLEESJES
Visje steak 250gr26.00
Kogel steak 250gr25.00
Simmenthal dunne lende 300gr28.00
Argentijse Rib Eye 350gr31.00
Ribbetjes19.00
ANDERE
Stoofvlees19.00
Pasta kip19.00
Pasta Scampi Diabolo21.00
BIJGERECHTEN
Gratin
Puree boter/ Piment
Pepersaus /Vleessaus
Champignonsaus
Blackwellsaus
Gebakken witloof
Witloofsla/Fris slaatje

Contacteer ons gerust

Als u tijdens het bekijken van onze kaart nog bepaalde vragen moest hebben voor Restaurant Panhard in Kontich, neem dan zeker even contact met ons op.

Beste gebruikers, deze site bewaart cookies op uw computer. Het doel is om uw ervaring op onze website te verbeteren en u tegelijkertijd meer gepersonaliseerde diensten aan te bieden. Cookies worden ook gebruikt voor het personaliseren van advertenties.

Als u meer informatie wilt over de cookies die wij gebruiken, raadpleeg dan ons Privacybeleid. Door cookies te accepteren, stemt u in met het gebruik ervan. U kunt de instellingen van de cookies ook aanpassen. Als u weigert, worden uw gegevens niet bijgehouden wanneer u deze site bezoekt. Er wordt slechts één cookie gebruikt in uw browser om uw voorkeur dat u niet gevolgd wilt worden te onthouden.
Alles weigeren
Instellingen aanpassen
Sta alles toe
Cookie-instelling bewerken