Vleeskaart waarvan u zeker moet proeven

Wij staan natuurlijk bekend voor het vlees dat u bij ons kunt proeven. Daarom adviseren wij u om zeker de vleeskaart in Kontich van Restaurant Panhard eens in detail te bekijken. Proef onze specialiteiten en u zult versteld staan.

Onze vleeskaart

Simmenthal Oostenrijk
Slachtrijp na minstens drie jaar en moeten twee maal gekalverd hebben door deze langzame kweekmethode hebben ze een zeer fijne structuur en mooie vetdooradering
* dunne lende(±350gr) 31,50
* ossenhaas(220gr) 28,50 
* rib eye (±350 gr) 34,50

Blonde d'aquitaine België
Zuid Frans vleesras, mager vlees en laag van cholesterol gehalte
* dunne lende(±400gr) 32,50
* visje steak(250 gr) 25,00
* hangesneden tartaar van visje (220gr) 23,00

Black angus, wexford Ierland
Is een selectie van iets rijpere runderen die meermaals gekalverd hebben. Het vlees heeft voldoende tijd gehad om te dooraderen met vet, dit smelt weg tijdens het bakken en zorgt voor malsheid en smaak.
* steak, kogel (±250gr) 23,50 (±375gr) 29,50
* dunne lende (±350gr) 32,50  
* handgesneden tartaar (220gr) 21,00

Hereford, Ierland
Hereford is een van de beste en gezondste vleessoorten van zijn soort, het heeft een fijne en zeer zachte smaak
* dunne lende (±350 gr) 33,50
* tgliata (±250gr) 31,50

Black angus, Argentinië
Het is 4 tot 6 weken onderweg waardoor iets rijpere smaak
* striploin (entrecote) (±350gr) 33,50

Paard Canada
* ossenhaas (220 gr ) 26,5

Contacteer ons snel

Zeg niet zomaar vlees tegen het vlees dat u op de vleeskaart van Restaurant Panhard in Kontich kunt terugvinden. Als u er meer informatie over wenst, neem dan even contact met ons op.